Reduceri de Paste pana la 20% 🌺🐇

Sarbatoreste luna iubirii - Valentine’s Day 💌 si Dragobete 💝

Sarbatoreste luna iubirii - Valentine’s Day 💌 si Dragobete 💝
Luna februarie este cunoscuta ca luna iubirii, luna in care indragostitii isi declara iubirea si isi ofera cadouri. Este momentul cel mai potrivit sa arati afectiune persoanei iubite, sa transmiti un mesaj de iubire 💌 sau de reinnoire a sentimentelor existente.

Daca nu te-ai gandit pana acum cum vei sarbatori aceasta zi, va trebui sa o faci cat de curand. Te poti revansa de Dragobete, insa cea mai sarbatorita zi este Valentine’s Day  – 14 februarie. Nu trebuie sa uiti de cadoul semnificativ pe care il vei darui in aceasta zi. Trandafiri rosii 🌹, cutii cu bomboane in forma de inima, cadouri 🎁, cina romantica si cerere in casatorie sunt doar cateva din scenariile acestei sarbatori. Iubirea in general este considerata cea mai inalta si mai profunda emotie pe care o poate trai o persoana. Iubirea romantica este vazuta ca adevarata cheie a fericirii si implinirii pe pamant. De aceea este atat de importanta aceasta zi, considerata cea mai romantica a anului.

Pentru ca la Belstonia suntem creatori de bijuterii handmade, nu putem sa nu recomandam, pe langa flori si ciocolata, si o bijuterie handmade unicat, ca fiind un cadou pretios si memorabil. Bijuteriile nu dau gres niciodata. Sunt acel cadou care ramane peste ani si aduce amintirea unei zile sau a unui moment frumos in viata. O bijuterie in forma de inima spune ‘Te iubesc’ si intareste conexiunea dintre doi indragostiti prin magia simbolismului.

Daca nu esti intr-o relatie, poti sa sarbatoresti aceste zile pentru tine si sufletul tau. Fie ca vei cumpara sau nu o bijuterie, constientizeaza magia perioadei si rasfata-te in contul celor doua zile: Valentine’s Day si Dragobete. Exista iubire in lume si exista magie, exista bijuterii si flori si bomboane si trebuie sa ne bucuram de toate cu entuziasm si seninatate.  

Traieste si iubeste din plin! 💖
 
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!