Reduceri de Paste pana la 20% πŸŒΊπŸ‡

Pentru sarbatorile de Paste alege colierele cu pandantiv cruce din pietre semipretioase β™± 🐰β›ͺπŸ‡

Pentru sarbatorile de Paste alege colierele cu pandantiv cruce din pietre semipretioase β™± 🐰β›ͺπŸ‡
Este primavara din nou. Suntem la putine saptamani distanta de Paste si ne gandim deja cum sa sarbatorim cu cei dragi, facem liste cu meniuri si cadouri 🎁, au inceput pregatirile. 

Un colier cu pandantiv cruce din pietre semipretioase poate fi o alegere potrivita pentru acest eveniment. Am creat coliere cu pandantiv cruce pentru iubitoarele acestui simbol, cu diferite pietre semipretioase, in diverse culori. Alegeti pe cea care va inspira si veti gasi intotdeauna puterea de a merge mai departe, speranta si iubirea.

Crucea este unul dintre cele mai importante simboluri pentru crestini. Sta pe varfuri de munti, atarna pe pereti si se poartΔƒ ca o bijuterie sub forma unui pandantiv. Este simbolul cheie al unei religii ce are ca mesaj central speranta mantuirii si a invierii. Crucea ofera protectie divina persoanei ce o poarta, de aceea este o bijuterie purtata la toate varstele, in toate momentele anului.  

Sa ne bucuram de sfanta sarbatoare a Pastelui, sa avem o viata buna, frumoasa, sa invatam sa daruim mai mult si sa traim in pace si armonie!πŸ™

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!