Reduceri de Paste pana la 20% πŸŒΊπŸ‡

Bijuterii cu scoici – eleganta si rafinament cu nota de entuziasm 🌞🐚🌊

Bijuterii cu scoici – eleganta si rafinament cu nota de entuziasm 🌞🐚🌊
Scoicile sunt folosite din timpuri stravechi pentru crearea de bijuterii frumoase, purtate atat de femei cat si de barbati.
Scoicile simbolizeaza dragostea, frumusetea si fertilitatea. Ele sunt percepute si ca aducatoare de noroc. In Feng Shui scoicile atrag norocul cand sunt tinute in casa si protejeaza gospodaria de energii negative.

Toti suntem atrasi de frumusetea si unicitatea fiecarei scoici in parte, ele fiind variate ca forma si culoare, natura fiind generoasa cu aspectul lor. Pentru multi simbolizeaza vacanta la mare, plaja si soarele, momente memorabile petrecute cu persoane dragi. Ele sunt mai mult decat obiecte frumoase de adunat pe plaja, sunt amintirea frumusetii si diversitatii naturii si simbolizeaza legatura omului cu natura.

Bijuteriile create cu scoici sunt mereu in voga, designerii le incorporeaza in piese alaturi de pietrele semipretioase. Bijuteriile cu scoici reflecta eleganta si rafinament cu o nota de entuziasm. La o tinuta formala sau casual, bijuteriile cu scoici pot aduce un plus de eleganta daca sunt alese si asortate inteligent. Prin aspectul lor inedit si unic confera un look chic si stilat purtatoarei.
In sezonul estival bijuteriile cu scoici pot schimba complet aspectul unei tinute. Ele reprezinta articolul la moda suprem pentru vara, un must-have.

Am pregatit pentru dumneavoastra o colectie de coliere, cercei si seturi cu scoici, folosind scoici naturale variate, divers colorate si pietre semipretioase.
Profitati de ofertele noastre si bucurati-va de vara!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!