Bijuterii colorate pentru o primavara plina de viata 🌹🌞

Povestea noastra

Povestea noastra
Totul a inceput cand s-au intalnit doua fete care aveau o pasiune comuna, bijuteriile handmade. Amandoua am avut dorinta de creatie, astfel pasiunea noastra a prins viata intr-un moment de inspiratie la inceputul acestui an.

Belstonia.ro este pentru noi mai mult decat un magazin online de bijuterii. Este o oportunitate de a exprima creativitatea noastra si de a face oamenii fericiti. Daca aducem un zambet unei persoane iubitoare de frumos scopul nostru este atins.

Bijuteriile pun in valoare frumusetea naturala a femeilor. Speram ca piesele create de noi sa aduca fericire si incredere purtatoarelor, sa le ajute sa-si etaleze stilul si frumusetea, sa ajute in exprimarea eului lor creativ prin piesele alese. Achizitionarea de bijuterii pentru o persoana draga este o modalitate frumoasa si simbolica de transmitere a sentimentelor si va ramane o amintire constanta a acelui moment.

Bijuteriile noastre sunt create din pietre semipretioase montate cu accesorii de inox sau argint. Ele au preturi prietenoase fara a face compromisuri de la calitate si pot fi purtate cu usurinta cu diverse tinute si in diferite ocazii.

Scopul nostru este de a crea o experienta de cumparaturi frumoasa pentru clientii nostrii, de a inspira momente fericite, de a le spori increderea si a-i face sa se simta speciali cu bijuteriile create de noi, oferind in același timp preturi corecte. 
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!