Reduceri de Paste pana la 20% 🌺🐇

Povestea noastra

Povestea noastra
Pasiunea de a crea bijuterii handmade s-a concretizat in magazinul online Belstonia.ro, o modalitate moderna si rapida de a prezenta bijuteriile noastre.

Belstonia.ro este pentru noi mai mult decat un magazin online de bijuterii. Este o oportunitate de a exprima creativitatea noastra si de a face oamenii fericiti. Daca aducem un zambet unei persoane iubitoare de frumos scopul nostru este atins.

Bijuteriile pun in valoare frumusetea naturala a femeilor. Speram ca piesele create de noi sa aduca fericire si incredere purtatoarelor, sa le ajute sa-si etaleze stilul si frumusetea, sa ajute in exprimarea eului lor creativ prin piesele alese. Achizitionarea de bijuterii pentru o persoana draga este o modalitate frumoasa si simbolica de transmitere a sentimentelor si va ramane o amintire constanta a acelui moment.

Bijuteriile noastre sunt create din pietre semipretioase montate cu accesorii de otel inoxidabil sau argint. Ele au preturi prietenoase fara a face compromisuri de la calitate si pot fi purtate cu usurinta cu diverse tinute si in diferite ocazii. Nu suntem inca platitori de TVA si acest lucru se reflecta in preturile bijuteriilor noastre.

Scopul nostru este de a crea o experienta de cumparaturi frumoasa pentru clientii nostrii, de a inspira momente fericite, de a le spori increderea si a-i face sa se simta speciali cu bijuteriile create de noi, oferind in același timp preturi corecte. 

Echipa Belstonia 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!